Hyper introduceert de ultieme draadloze USB-C lader?

Het klinkt misschien een beetje cryptisch, maar Hyper heeft een nieuwe all-in-one draadloze USB-C lader geïntroduceerd. Het idee is om niet alleen jouw laptop via USB-C te laden, maar ook jouw smartphone snel, draadloos op te laden.

Natuurlijk is Hyper van origine gericht op de Apple gebruikers, maar de nieuwe HyperDrive Charge&Hubis ontwikkeld om ook in combinatie met Android smartphones en non-Apple laptops en andere accessoires te werken.

Leg je een Apple iPhone 8 op de HyperDrive Charge&Hub, dan maak je gebruik van dezelfde snellaadtechniek die je van de Apple lader zou krijgen. De lader maakt dus gebruik van de Qi frequentie die Apple prefereert en levert de 7,5 Watt die de iPhone nodig heeft om op volle snelheid te laden. Leg je er een Android smartphone op, krijgt deze 5 tot 15 Watt, afhankelijk van wat de smartphone kan hebben.

Sluit je een MacBook of andere laptop aan via USB-C, kan deze gewoon geladen worden (maximaal 100 Watt). Daarnaast krijg je 8 nieuwe poorten tot je beschikking waaronder een 4K HDMI poort en gigabit ethernet.

De HyperDrive Charge&Hub gaat €159,99 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events