Gelekt: DJI Mavic 2 komt in twee uitvoeringen

Binnenkort is het tijd voor DJI om haar nieuwe generatie Mavic drone aan te kondigen. Op een afbeelding die is gelekt, zien we twee uitvoeringen. De DJI Mavic 2 Zoom en de DJI Mavic 2 Pro.

Het is de Britse retailer Argos die de Mavic 2 series heeft gelekt in een grote advertentie. Daar zijn beide DJI drones in vol ornaat zichtbaar.

De geruchten van meerdere camera’s gingen al langer, maar daarbij dacht men aan uitwisselbaarheid. In de advertentie zien we twee compleet andere camera’s in twee verschillende drones zitten. De DJI Mavic Zoom zou een 2x zoomlens bevatten waar de Pro een Hasselblad camera met een 1 inch sensor meekrijgt. Met name dat laatste zal filmmakers enorm tevreden stellen. Daarnaast laat het goed zien wat DJI’s plannen zijn met het prestigieuze Hasselblad merk dat ze hebben opgekocht.

De DJI Mavic 2 krijgt 360-graden object detectie mee en een topsnelheid die tegen de 20 meter per seconde aan ligt. Op een enkele accu moet je 31 minuten vluchttijd hebben.

De verwachting is dat we de drones voor het eerst te zien krijgen tijdens de IFA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram