GadgetGear.nl

Gelekt: Dit worden de Apple iPhone’s van 2018

Ze lijken te zijn gelekt, de nieuwe Apple iPhone modellen die dit jaar verschijnen. Erkend lekker Benjamin Geskin kreeg drie glazen plaatjes in handen die de displays van de opvolgers van de iPhone X zouden zijn. Zelf tekende hij daar meteen een scherm in om een idee te krijgen van wat we gaan zien.

Er zouden drie varianten komen. Een kleinere 5.8 inch, een grote 6,5 inch en een goedkope 6,1 inch. Dat de 6,1 inch goedkoper zal worden zou duidelijk worden door de dikkere bezels die we op het glasplaatje zien. Die suggereren het gebruik van een goedkoper LCD display ten opzichte van een OLED display. Bij LCD zitten de aansluitingen langs de rand en kunnen niet gebogen worden. Bij OLED worden de aansluitingen aan de rand simpelweg omlaag gebogen.

Wat vooral opvalt is dat Apple het succes heeft geroken van een smartphone met een inkeping. Net als vrijwel ieder Android merk, lijkt Apple in 2018 all-in te gaan. Bovendien wordt het display verder doorgetrokken naar beneden. Apple neemt afscheid van de home knop en dat is misschien een beetje pijnlijk voor iedereen met een iPhone X. Als deze modellen de markt op komen, oogt de Apple iPhone X in een klap gedateerd.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com

1 reactie

  • Hopelijk gaan ze de nieuwe modellen iets minder duur in de markt zetten. 1200 euro is niet meer normaal. Nu nog iPhone 6s, is na nog geen twee jaar zo traag als stront, de batterij 2 x per dag leeg zo goed als leeg.

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten