Gelekt: Dit worden de Apple iPhone’s van 2018

iPhone X kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Ze lijken te zijn gelekt, de nieuwe Apple iPhone modellen die dit jaar verschijnen. Erkend lekker Benjamin Geskin kreeg drie glazen plaatjes in handen die de displays van de opvolgers van de iPhone X zouden zijn. Zelf tekende hij daar meteen een scherm in om een idee te krijgen van wat we gaan zien.

Er zouden drie varianten komen. Een kleinere 5.8 inch, een grote 6,5 inch en een goedkope 6,1 inch. Dat de 6,1 inch goedkoper zal worden zou duidelijk worden door de dikkere bezels die we op het glasplaatje zien. Die suggereren het gebruik van een goedkoper LCD display ten opzichte van een OLED display. Bij LCD zitten de aansluitingen langs de rand en kunnen niet gebogen worden. Bij OLED worden de aansluitingen aan de rand simpelweg omlaag gebogen.

Wat vooral opvalt is dat Apple het succes heeft geroken van een smartphone met een inkeping. Net als vrijwel ieder Android merk, lijkt Apple in 2018 all-in te gaan. Bovendien wordt het display verder doorgetrokken naar beneden. Apple neemt afscheid van de home knop en dat is misschien een beetje pijnlijk voor iedereen met een iPhone X. Als deze modellen de markt op komen, oogt de Apple iPhone X in een klap gedateerd.

iPhone X kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment on “Gelekt: Dit worden de Apple iPhone’s van 2018”

  1. Hopelijk gaan ze de nieuwe modellen iets minder duur in de markt zetten. 1200 euro is niet meer normaal. Nu nog iPhone 6s, is na nog geen twee jaar zo traag als stront, de batterij 2 x per dag leeg zo goed als leeg.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram