Elgato introduceert de Stream Deck Mini Studio controller

kopen


→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Jouw favoriete games, films of Photoshop acties altijd bij de hand. Dat is het idee van de Elgato Stream Deck Mini Studio controller met 6 LCD knoppen die je vrij kunt programmeren.

Iedere knop van de Elgato Stream Deck Mini Studio controller is een separaat LCD display. Vanuit de knoppen kun je direct apps als Twitch starten, maar ook andere acties op jouw computer uitvoeren. Bijvoorbeeld toetscombinaties voor apps als Photoshop. Of karakters die altijd lastig zijn om te tikken.

De Elgato Stream Deck Mini Studio controller integreert met apps als OBS Studio, XSplit, Streamlabs, Twitch, YouTube, Mixer en een aantal andere apps.

Waar de originele Streamdeck 15 knoppen bevatte, doet de Elgato Stream Deck Mini Studio controller het met maar zes knoppen terwijl de prijs maar een derde omlaag gaat. Daar staat tegenover dat de originele Streamdeck er wel heel plastic uitziet en deze mini een wat meer solide look heeft.

kopen


→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram