Jouw favoriete games, films of Photoshop acties altijd bij de hand. Dat is het idee van de Elgato Stream Deck Mini Studio controller met 6 LCD knoppen die je vrij kunt programmeren.

Iedere knop van de Elgato Stream Deck Mini Studio controller is een separaat LCD display. Vanuit de knoppen kun je direct apps als Twitch starten, maar ook andere acties op jouw computer uitvoeren. Bijvoorbeeld toetscombinaties voor apps als Photoshop. Of karakters die altijd lastig zijn om te tikken.

De Elgato Stream Deck Mini Studio controller integreert met apps als OBS Studio, XSplit, Streamlabs, Twitch, YouTube, Mixer en een aantal andere apps.

Waar de originele Streamdeck 15 knoppen bevatte, doet de Elgato Stream Deck Mini Studio controller het met maar zes knoppen terwijl de prijs maar een derde omlaag gaat. Daar staat tegenover dat de originele Streamdeck er wel heel plastic uitziet en deze mini een wat meer solide look heeft.

kopen
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.