GadgetGear.nl

Eerste Asus laptops met ScreenPad arriveren in Nederland

Apple heeft dan wel haar TouchBar, Asus heeft haar ScreenPad. Een display verwerkt onder het glas van de touchpad. De eerste ZenBook Pro series laptops arriveren nu in Nederland.

De nieuwe laptops van Asus zijn uitgerust met de achtste generatie Intel Core i processors. Er ligt tot 16GB aan werkgeheugen in en een Nvidia GeForce 1050 Ti GPU om te gamen en VR apps te draaien. Ook ligt er een 1TB PCIe x4 SSD in.

Qua aansluitingen zijn de laptops ook voorzien van de laatste opties. Denk aan USB 3.1 ondersteuning alsmede Thunderbolt 3.

Maar het opvallendste is natuurlijk de touchpad. Hieronder heeft Asus een 5,5 inch Full HD display gemonteerd. Hierdoor kan de touchpad niet alleen als touchpad dienen, maar ook als volledig touchscreen en daarmee de functies vergroten. Daarbij wordt het touchscreen ook echt onderdeel van de interface. Zo zal de YouTube player bijvoorbeeld de bedieningsknoppen op het touchscreen zetten.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten