We moeten nog een kleine twee weken wachten op de grote onthulling. Maar vriend Evan Blass heeft de persrenders duidelijk al in handen. Dit worden de drie uitvoeringen van de Samsung Galaxy Note 9.

Voor hun nieuwste Android smartphone kiest Samsung voor de kleuren Midnight Black, Coral Blue en Teddy Brown. Het grote gemis is de Lilac Purple uitvoering waarvan werd verwacht dat deze ook in de selectie zou zitten. Kan nog gebeuren natuurlijk.

Qua uitvoeringen zou Samsung tussen de 128GB en 512GB aan opslagruimte leveren en de prijs van het toestel zou oplopen tot €1.250. Daarmee gaat Samsung ook in de race mee voor de duurste productie smartphone.

De Samsung Galaxy Note 9 zou volgens geruchten ook een nieuwe S-Pen meekrijgen. Ditmaal met Bluetooth ondersteuning. Hierdoor zou deze met nog meer precisie moeten functioneren. Met een accu van 4.000mAh moet het uithoudingsvermogen ook flink zijn.

Op 9 augustus weten we wat de waarheid is. Dan presenteert Samsung de nieuwe smartphone.

2 REACTIES

  1. Gaan jullie de Zenfone 5z van Asus ook reviewen? Ben erg benieuwd naar jullie mening hierover. Het is namelijk een erg goedkoop toestel voor het geld/specs, dus interessant om te bespreken, lijkt me?

    En de Blackberry Key2? De Zenfone ben ik voor mijzelf benieuwd naar, terwijl ik voor de Blackberry gewoon benieuwd ben hoe jullie daar tegenaan kijken.

    • We hebben hem wel aangevraagd, maar Asus heeft nog niets laten weten. De BlackBerry Key2 is op dit moment in review bij onze Rajesh. Dus daar verwachten we binnen twee weken een review van te publiceren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.