GadgetGear.nl

Devolo introduceert Wi-Fi access point voor in de tuin

Eindelijk… eindelijk… eindelijk! Er zijn van dei innovaties waarvan je in de zomer baalt dat ze er nog niet zijn. Zo stoor ik me al jaren aan langzaam Wi-Fi in de tuin. Maar daar komt een eind aan.

Het Duitse Devolo heeft namelijk een weerbestendig access point ontwikkeld. Gewoon via de Powerline technologie waar het merk al jaren bekend om staat. Heb je dus een stopcontact ergens in de tuin, voeg je in no-time een access point toe.

We hebben het over de Devolo WiFi Outdoor. Een soort zwarte koker die je gewoon in jouw tuin plaatst om een nieuwe WiFi zone op te zetten. Doordat hij IP65 gecertificeerd is, kan hij bij weer en wind buiten blijven liggen.

Hoewel Devolo nog geen exacte specificaties in haar persbericht heeft opgenomen, weten we al wel dat het apparaat 169,90 euro gaat kosten. Laat de zomer maar komen!

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten