GadgetGear.nl

Cooler Master introduceert de CM310 gaming muis

Cooler Master komt met de CM310 gaming muis. Een muis die ontwikkeld is voor zowel rechts- als linkshandig gebruik. De Cooler Master CM310 gaming muis beschikt ook over RGB LED’s.

Qua optische sensor geeft Cooler Master weinig informatie in haar persbericht. Het zou in ieder geval een allround optische sensor zijn. De muis krijgt siliconen handgrepen mee om het gebruikscomfort te verhogen. De RGB verlichting is in drie zones in te delen.

De Cooler Master CM310 gaming muis ligt deze maand nog in de winkel en gaat €29,99 kosten. Daarmee is deze muis dan ook echt gericht op het budget segment.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten