GadgetGear.nl

Canal Digitaal legt meer focus op streaming app

Canal Digitaal heeft afgelopen week haar nieuwe app voor smartphones gelanceerd. Met de app wordt het gemakkelijker te navigeren in de content die Canal Digitaal te bieden heeft.

Zo is het mogelijk om live TV te streamen, maar krijg je ook inzicht in welke programma’s trending zijn en krijg je een elektronische programmagids. Daarnaast bevat de app een serie gratis arthouse films die bekeken kunnen worden.

De Canal Digitaal app is ook te verbinden via Chromecast (en Apple AirPlay voor iOS gebruikers) om beelden direct naar TV te streamen. Op een abonnement kun je vier toestellen registreren en kun je met twee personen tegelijk streamen. Voor gebruikers in Nederland (sorry België) is de geoblocking gedeactiveerd en kun je dus echt overal Canal Digitaal kijken.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.