Het Duitse Beyerdynamic heeft deze week haar FOX gepresenteerd. Een USB microfoon voor podcasts en muziekopnamen. De microfoon is ook geschikt voor gebruik in combinatie met smartphones.

De Beyerdynamic FOX is gemaakt voor geluidsopnamen met een maximale bitrate van 24-bits 96kHz. Dat is hi-res audio formaat. Een hoofdtelefoon kan direct op de microfoon worden aangesloten, net als smartphones (Android/iOS) en computers (macOS/Windows).

Beyerdynamic levert de FOX met een oranje USB kabel, een bureaustandaard en een windschermpje. Wil je de FOX gebruiken voor live opnamen van bands, dan zit achterop een GAIN schakelaar zodat je kunt voorkomen dat hij gaat oversturen.

Qua prijsstelling lijkt de FOX voor podcasters de concurrentie aan te gaan met de Blue Microphones YETI die we momenteel aan het testen zijn. De FOX gaat met €179 niet ver van de prijs van de YETI afwijken terwijl Byerdynamic een merk is met een heel andere footprint dan Blue.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.