GadgetGear.nl

Byerdynamic introduceert de FOX USB microfoon

Het Duitse Beyerdynamic heeft deze week haar FOX gepresenteerd. Een USB microfoon voor podcasts en muziekopnamen. De microfoon is ook geschikt voor gebruik in combinatie met smartphones.

De Beyerdynamic FOX is gemaakt voor geluidsopnamen met een maximale bitrate van 24-bits 96kHz. Dat is hi-res audio formaat. Een hoofdtelefoon kan direct op de microfoon worden aangesloten, net als smartphones (Android/iOS) en computers (macOS/Windows).

Beyerdynamic levert de FOX met een oranje USB kabel, een bureaustandaard en een windschermpje. Wil je de FOX gebruiken voor live opnamen van bands, dan zit achterop een GAIN schakelaar zodat je kunt voorkomen dat hij gaat oversturen.

Qua prijsstelling lijkt de FOX voor podcasters de concurrentie aan te gaan met de Blue Microphones YETI die we momenteel aan het testen zijn. De FOX gaat met €179 niet ver van de prijs van de YETI afwijken terwijl Byerdynamic een merk is met een heel andere footprint dan Blue.

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten