GadgetGear.nl

Asustor introduceert twee nieuwe NAS systemen

Asustor introduceert haar AS3103T v2 en AS3204T v2 NAS servers. Deze nieuwe generatie NAS systemen voor thuis richt zich nog meer op gemak. Zo is het niet langer nodig de router te configureren om de NAS vanaf het internet te gebruiken.

De twee NAS systemen zijn gebouwd op basis van een Intel Celeron chipset. De dual-bay AS30102T v2 krijgt een basissnelheid van 1.6GHz mee met een 2.16GHz turbo en de AS3204T v2 krijgt dezelfde basissnelheid maar een turbo van 2.24GHz.

De nieuwe ADM software verplaatst veel van de encryptietaken naar de CPU. Hierdoor zou de NAS bij RAID 5 een maximale leessnelheid van 226.20MB per seconde moeten behalen en een schrijfsnelheid van 220.34MB per seconde.

De systemen krijgen standaard 2GB aan werkgeheugen mee. Films en series kijk je direct vanaf de NAS met behulp van de HDMI aansluiting en bijvoorbeeld Kodi. Je kunt ook een IR afstandsbediening op de NAS gebruiken. Harddrives mogen maximaal 12TB groot zijn, per stuk.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten