Arjan Olsder
Arjan Olsder

Asustor introduceert twee nieuwe NAS systemen

Asustor introduceert haar AS3103T v2 en AS3204T v2 NAS servers. Deze nieuwe generatie NAS systemen voor thuis richt zich nog meer op gemak. Zo is het niet langer nodig de router te configureren om de NAS vanaf het internet te gebruiken.

De twee NAS systemen zijn gebouwd op basis van een Intel Celeron chipset. De dual-bay AS30102T v2 krijgt een basissnelheid van 1.6GHz mee met een 2.16GHz turbo en de AS3204T v2 krijgt dezelfde basissnelheid maar een turbo van 2.24GHz.

De nieuwe ADM software verplaatst veel van de encryptietaken naar de CPU. Hierdoor zou de NAS bij RAID 5 een maximale leessnelheid van 226.20MB per seconde moeten behalen en een schrijfsnelheid van 220.34MB per seconde.

De systemen krijgen standaard 2GB aan werkgeheugen mee. Films en series kijk je direct vanaf de NAS met behulp van de HDMI aansluiting en bijvoorbeeld Kodi. Je kunt ook een IR afstandsbediening op de NAS gebruiken. Harddrives mogen maximaal 12TB groot zijn, per stuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.