Asus ZenFone 5Z nu verkrijgbaar

Asus ZenFone 5Z kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Asus heeft haar vlaggenschip in de Nederlandse schappen gelegd. Met de ZenFone 5Z en de Qualcomm Snapdragon 845 chipset. Daarmee lijkt de Taiwanese fabrikant de strijd aan te gaan met smartphones als de OnePlus 6 en de LG G7 ThinQ.

Asus neemt weinig risico’s met haar hardware. De ZenFone 5Z wordt dan ook netjes met 6GB aan werkgeheugen opgericht. Daarmee slaat Asus de stap van 4GB over. Ook OnePlus besloot al eerder geen 4GB model op de markt te brengen van haar vlaggenschip. Een stap die zeer positief uitpakte. Asus levert ook 64GB interne opslagruimte. Wat relatief uniek is, is dat Asus je ook nog een microSD poort geeft.

Het meest opvallende is dat Asus de markt echt lijkt aan te vallen. Het zet de ZenFone 5Z neer met een prijskaartje van €499. Dat is €20 goedkoper dan de OnePlus 6 die eveneens 6GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte heeft. Daarvoor lever je natuurlijk wel iets in. LCD IPS in plaats van OLED en de selfiecamera is met 8 megapixel een stuk kleiner dan de 16 megapixel van de OnePlus. Maar dat zijn in grote lijnen de enige besparingen. Wanneer je bedenkt dat Asus in de PC markt zeker geen prijsvechter is, is dit een indrukwekkende stap van het bedrijf.

Asus ZenFone 5Z kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.