GadgetGear.nl

Asus ZenFone 5Z nu verkrijgbaar

Asus heeft haar vlaggenschip in de Nederlandse schappen gelegd. Met de ZenFone 5Z en de Qualcomm Snapdragon 845 chipset. Daarmee lijkt de Taiwanese fabrikant de strijd aan te gaan met smartphones als de OnePlus 6 en de LG G7 ThinQ.

Asus neemt weinig risico’s met haar hardware. De ZenFone 5Z wordt dan ook netjes met 6GB aan werkgeheugen opgericht. Daarmee slaat Asus de stap van 4GB over. Ook OnePlus besloot al eerder geen 4GB model op de markt te brengen van haar vlaggenschip. Een stap die zeer positief uitpakte. Asus levert ook 64GB interne opslagruimte. Wat relatief uniek is, is dat Asus je ook nog een microSD poort geeft.

Het meest opvallende is dat Asus de markt echt lijkt aan te vallen. Het zet de ZenFone 5Z neer met een prijskaartje van €499. Dat is €20 goedkoper dan de OnePlus 6 die eveneens 6GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte heeft. Daarvoor lever je natuurlijk wel iets in. LCD IPS in plaats van OLED en de selfiecamera is met 8 megapixel een stuk kleiner dan de 16 megapixel van de OnePlus. Maar dat zijn in grote lijnen de enige besparingen. Wanneer je bedenkt dat Asus in de PC markt zeker geen prijsvechter is, is dit een indrukwekkende stap van het bedrijf.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten