GadgetGear.nl

Apple update de halve MacBook Pro lijn

Qua hardware in de MacBook series was het al een tijdje stil bij Apple, maar vandaag kwam het grote nieuws. Apple vernieuwt de helft van haar MacBook Pro lijn. Het gaat namelijk alleen om de modellen met Touchbar.

Om te beginnen krijgen ze het derde generatie toetsenbord van Apple. De tweede generatie werd bij het 2017 model ingevoerd, maar kende nogal wat problemen. Met name wanneer vuil onder de toetsen kwam, wilden deze gemakkelijk blokkeren. Een upgrade die het wachten waard was.

Apple voert de nieuwe modellen ook uit met de achtste generatie Intel Core i5 en Core i7 chipsets. De snelheidswinst op de 15 inch modellen zou rond de 70% liggen door de nieuwe 6-core processors. De 13 inch modellen zouden zelfs twee keer zo snel zijn geworden. Daarnaast gaat Apple nu uitvoeringen leveren met maximaal 32GB aan werkgeheugen en is het mogelijk om via de Thunderbolt 3 poort een externe GPU te koppelen. De ingebouwde GPU komt nu van AMD. Tenslotte zijn er SSD opties tot 4TB voor de 15 inch versie.

Apple plaatst ook haar T2 chip in de systemen. Daarmee wordt het aanroepen van Siri met ‘Hey Siri’ mogelijk en versnelt ook het versleutelen van data op het systeem.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten