Apple update de halve MacBook Pro lijn

Qua hardware in de MacBook series was het al een tijdje stil bij Apple, maar vandaag kwam het grote nieuws. Apple vernieuwt de helft van haar MacBook Pro lijn. Het gaat namelijk alleen om de modellen met Touchbar.

Om te beginnen krijgen ze het derde generatie toetsenbord van Apple. De tweede generatie werd bij het 2017 model ingevoerd, maar kende nogal wat problemen. Met name wanneer vuil onder de toetsen kwam, wilden deze gemakkelijk blokkeren. Een upgrade die het wachten waard was.

Apple voert de nieuwe modellen ook uit met de achtste generatie Intel Core i5 en Core i7 chipsets. De snelheidswinst op de 15 inch modellen zou rond de 70% liggen door de nieuwe 6-core processors. De 13 inch modellen zouden zelfs twee keer zo snel zijn geworden. Daarnaast gaat Apple nu uitvoeringen leveren met maximaal 32GB aan werkgeheugen en is het mogelijk om via de Thunderbolt 3 poort een externe GPU te koppelen. De ingebouwde GPU komt nu van AMD. Tenslotte zijn er SSD opties tot 4TB voor de 15 inch versie.

Apple plaatst ook haar T2 chip in de systemen. Daarmee wordt het aanroepen van Siri met ‘Hey Siri’ mogelijk en versnelt ook het versleutelen van data op het systeem.

MacBook Pro kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

MacBook Pro kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl