GadgetGear.nl

Slimme Nest Hello deurbel eindelijk ook in Nederland

Na Busch-Welcome, Doorbird en Amazon’s Ring, is er een nieuwe, slimme deurbel in Nederland; de Nest Hello. Nest bekijkt de deurbel veel meer vanuit een bewakingsperspectief dan andere merken doen.

De Next deurbel bevat feitelijk een geïntegreerde Nest Cam IQ. Dat wil zeggen, een streaming camera met hoge resolutie voor slimme beelddetectie. Waar veel van de andere camera’s pas reageren op het moment dat de deurbel wordt ingedrukt, filmt de nest non-stop en blijft beelden analyseren. Zo weet je het ook wanneer een inbreker aan het verkennen is of iemand thuis is. Bijvoorbeeld door iets aan de deurklink te hangen. Dit doen ze om te kijken of het na een dag is verwijderd.

Op het moment dat iemand aanbelt, dan zal de deurbel niet alleen jouw smartphone over laten gaan, ze zal ook proberen te vertellen wie er aan de deur staat. Gezichtsherkenning dus. En natuurlijk ook in het donker met behulp van IR LED’s. Dit kan door de 2K resolutie van de ingebouwde camera.

Wanneer je de Nest Hello deurbel plaatst, bedenk je wel dat je officieel niet op de openbare weg mag filmen. Kies dus de juiste hoek. Film je toch de openbare weg, registreer jouw camera dan. Ook zodat de politie de beelden eventueel bij sporenonderzoek mag gebruiken. En bedenk… je stuurt alle beelden van mensen, ongevraagd naar Google. Iets met privacywetgeving dat nu hot topic is…

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten