GadgetGear.nl

Seagate presenteert nieuwe SSD voor Xbox games (tot 2TB)

Omdat games altijd sneller kunnen laden, komt Seagate met een nieuwe externe drive voor de Xbox. Wederom in samenwerking met Microsoft, presenteert het merk de Seagate Xbox SSD.

De Seagate Xbox SSD zal in drie varianten op de markt komen. Een model met 500GB opslag, 1TB en 2TB. Met behulp van de USB 3.0 aansluiting kunnen de laadtijden van games sterk teruglopen. Welke prestaties je mag verwachten van de drives laat Seagate nog niet weten.

De drives komen eind dit jaar op de markt. De dollarprijzen zijn $150 voor 500GB, $300 voor 1TB en $600 voor 2TB. Daarmee brengt Seagate dus forse formaten op de markt en dan is het niet vreemd dat we nog een tijdje moeten wachten. De prijzen van Seagate lijken immers behoorlijk scherp te zijn. Jammer is wel dat ze qua design niet echt aansluiten bij de recente ontwerpen van de Microsoft Xbox One.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten