Razer gaat ook Chroma aan andere merken leveren

Razer is goed bezig met har Chroma verlichtingssysteem. Niet alleen omdat het zelf een enorme product line-up in handen heeft, maar ook door de samenwerking met bijvoorbeeld Philips Hue en Nanoleaf. Maar Razer wil meer. Razer wil Chroma dé standaard maken voor gamers.

Om die reden laat Razer nu weten dat ook andere fabrikanten producten mogen produceren met Razer Chroma verlichting erin. Hierdoor kun je de verlichting van al jouw PC onderdelen in Razer Synapse instellen.

Razer maakte meteen de eerste partners bekend die Chroma producten gaan produceren. Dit zijn MSI, NZXT, AMD, Thermaltake, Lian Li, Vertagear, Gigabyte en Ducky. Welke producten exact volgen is nog onbekend, maar de eerste aankondigingen laten vast niet lang op zich wachten.

Razer kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Razer kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl