GadgetGear.nl

OnePlus 6 White Silk nu als limited edition verkrijgbaar

De OnePlus 6 ligt nog maar vers in de digitale winkelschappen, of de eerste limited edition voor Europa is een feit. Het is de OnePlus 6 Silk White editie.

Sinds een half uur geleden is de speciale uitvoering van de OnePlus 6 te koop bij OnePlus. Net als de reguliere uitvoeringen, heeft ook deze smartphone een glazen achterkant, maar nu wit en gematteerd. Hierdoor ontstaat een soort melkglas effect. Dit wordt mogelijk gemaakt door een coating van parelpoeder te gebruiken. In totaal worden er zes lagen aangebracht.

De OnePlus 6 Silk White is een 128GB model met 8GB aan werkgeheugen. Het toestel kost €569.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten