Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nintendo maakt eerste game compatible met Labo

We waren lovend toen Nintendo onlangs met Nintendo Labo op de proppen kwam. Knutselen, ontdekken en gamen in een heerlijk pakket vol karton. Topidee. Nu blijkt dat Nintendo’s visie op Labo veel verder gaat met Mario Kart 8 Deluxe.

Mario Kart 8 Deluxe was één van de eerste titels die op de Nintendo Switch verscheen. De topper onder de funracers werd afgeladen met alle DLC content die eerder voor de titel op de Wii U verscheen. En nee, geen aankondigingen voor nieuwe DLC zoals dit gebeurde toen Zelda: Breatch of the Wild op de Switch verscheen. Dit leek dus meteen het eindstation voor de game.

Toch krijgt de game nu een belangrijke update van Nintendo. Met de update wordt Mario Kart 8 Deluxe compatible met het Toy-Con 1 pakket van Nintendo Labo. Daarin zit een motorstuur en dit stuur is nu te gebruiken om jouw kart in de game te besturen. Hoewel het voor de echte die-hard gamers misschien niet precies genoeg is, zal het voor het gros van de kids een enorm leuke ervaring zijn. Natuurlijk hebben we een gameplay video voor je, van Nintendo.

Nintendo Labo kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.