Vanuit Groningen introduceert het merk Garzetta exclusieve designer PC’s. PC’s waarvan de behuizing met de hand wordt beschilderd die ook nog eens een bijzondere vorm meekrijgen.

Met 21 x 18 x 7 CM is de Garzetta een relatief kleine Windows PC die kan draaien op Windows 10. Voor het prijskaartje van €1270 zit de Windows licentie er nog niet bij. Voor Windows 10 Home betaal je al €99 extra. Zelfs een pakpapiertje om het apparaat kost €35 en daarmee laat het merk meteen zien echt exclusief te willen zijn.

Opties

Opvallend is dat het merk ook speakers in de behuizing zet. Deze komen van Visaton, een merk uit Duitsland. Qua chipsets krijg je de keuze tussen Intel Core i3 tot en met i7. Je krijgt standaard 4GB werkgeheugen en kunt dit tot 32GB uitbreigen. Er ligt een 250GB of 500GB Samsung 860 M.2 SSD in en het is mogelijk een extra HDD tot 3TB te laten plaatsen. Daarnaast zijn er diverse opties.

Prijzen

De goedkoopste uitvoering van de Garzetta gaat €1.175 kosten. De duurste standaard versie kost €2393 (dus met alle opties). Daarnaast is het mogelijk echt een behuizing te laten ontwerpen, maar daar worden geen standaard prijzen voor vermeld.

1 REACTIE

  1. Je kan ook een tosti-ijzer-casing nemen en daar een NUC samenstelling in plaatsen.
    Er zal wel een markt voor zijn, maar persoonlijk vind ik dit soort designideeën aan een bepaalde mate van zelfoverschatting lijden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.