GadgetGear.nl

Coolblue sluit 360 webshops

De lenteschoonmaak is begonnen. Ooit leek het namelijk een goed idee. Een speciale webshop voor letterlijk ieder onderwerp. Voor Nederland en voor België. Gisteren heeft Coolblue hier de stekker uit getrokken.

Coolblue heeft in één klap 360 webshops gesloten. Net als Bol.com en Amazon.de knallen ze gewoon alle producten nu op één webshop en wel Colblue.nl. Dat moet het allemaal een stuk overzichtelijker maken, maar ook zorgen dat de webshop zich sneller kan ontwikkelen. Coolblue hoeft immers niet meer 360 shops in de lucht te houden.

Overigens is de transitie al een tijdje aan de gang. Wanneer je onze reviews leest, verwijzen we vrijwel altijd door naar Coolblue.nl Ook wij hebben geen tijd al die losse shops bij te houden ;-).

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.