Cat S61 Android Smartphone
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Cat legt de Cat S61 vanaf 5 juli in de schappen

Wie onze tests voor DeBesteBBQ.nl een beetje volgt weet het al; de Cat S60 is het device dat we bij de jurering gebruiken om te kijken hoe veilig de BBQ is. Simpelweg door met de Flir camera te kunnen zien welke delen van een BBQ gevaarlijk heet zijn en welke niet. Daarnaast kunnen we ook zien hoe goed of slecht de warmtegeleiding is. Nu komt de opvolger eraan.

De Cat S61 is opnieuw een rugged Android smartphone voor iedereen met een passie voor gereedschap. Niet alleen kan het toestel tegen een stootje, als klusser kun je vele doeleinden bedenken voor de Flir camera die erin zit. Die camera kan namelijk temperaturen tot 400 graden Celsius meten.

De Cat S61 komt ook met een Sensirion luchtkwaliteitmeter. Deze bewaakt jouw gezondheid wanneer je aan het klussen bent. Bij fijnstof of gassen kan deze je waarschuwen dat je moet ventileren.

Cat S61 Android Smartphone

De Cat S61 komt ook met een laser afstandsmeter waarmee oppervlakken berekend kunnen worden evenals een SOS knop. En alles is weer terug te lezen op het 52 inch display van het toestel. Natuurlijk beschermd met Gorilla Glass 5. Het toestel zelf is IP69 water- en stofdicht. Dit is een van de hoogste classificaties voor smartphones. Hij kan dus mee op een duik tot 3 meter diepte. Ook doorstaat hij valtests tot 1,8 meter.

De Cat S61 ligt dus vanaf 5 juli in de winkel voor 899 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.