GadgetGear.nl

Archos gaat Tuya smart home producten verkopen

Archos gaat breder inzetten op haar smart home portfolio. Het Franse bedrijf gaat nu ook de producten va Tuya onder eigen merk naar Europa brengen, te beginnen met de LED lampen van Tuya.

Archos gaat de producten van Tuya onder eigen merk verkopen. Het voordeel is dat het daardoor de producten standaard met ondersteuning voor Google Home, Alexa en IFTTT op de markt kan zetten. De producten worden door Tuya naar eigen zeggen bij 10.000 fabrikanten ingekocht. Voor Archos vallen ze onder haar eigen Hello Connect lijn en voor jou als eindgebruiker heb je recht op de Nederlandse garantieregels wanneer je deze producten koopt.

De Archos Smart WiFi Bulb is dus het eerste Tuya product dat het bedrijf hier gaat verkopen. De LED lamp komt voor €19,99 in de winkel te liggen. Hiermee heeft Archos prijstechnisch een concurrent voor de Philips Hue lampen in huis, maar vergis je niet in het energieverbruik van WiFi wanneer dergelijke lampen uit staan. Hoewel we niets precies van deze lamp weten zien we over het algemeen een hoog sluikverbruik bij dit soort producten.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten