Anker kennen we onder anderen van headsets, maar het merk maakt ook powerbanks. Deze week presenteerde het merk twee powerbanks speciaal ontwikkeld voor de Nintendo Switch gameconsole.

Beide powerbanks hebben een andere afwerking en capaciteit. Zo heeft één een witte Nintendo Switch opdruk terwijl de andere het Nintendo Switch logo als reliëf in de behuizing heeft. Het ene model beschikt over 13.400mAh (goed voor 10 uur gameplay) en het andere 20.100mah (goed voor 15 uur gameplay).

Uiteraard maken beide powerbanks gebruik van de USB-C standaard, net als de Nintendo Switch zelf. Je kunt de powerbanks dus ook voor andere smartphones gebruiken en je kunt eigenlijk iedere andere powerbank gebruiken voor de Nintendo Switch. Maar met het logo van de switch erop, zijn deze natuurlijk net wat toffer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.