De vakantieperiode komt eraan; voor velen het ideale moment om een nieuwe camera te kopen. Immers zijn er nog steeds dingen die een camera wel goed kan en een smartphone niet. Coolblue vertelde ons wat de drie best verkopende camera’s van dit moment zijn.

3. Canon Powershot SX730HS Zwart

Canon domineert de top 3. Op de derde plaats vinden we de eerste Canon in de relatief korte lijst. Het betreft de Canon Powershot SX730HS Zwart. De PowerShot familie staat al jaren bekend om het eenvoudige gebruik en de toch best aardige prestaties voor niet al teveel geld. Op dit moment heeft Coolblue ook een cashback actie op deze Canon Powershot.

Koop hier de Canon Powershot SX730HS met cashback

2. Sony Alpha A6000 Zwart + 16-50mm OS

Als je kenners vraagt wie de grote uitdager voor Nikon en Canon is, dan antwoord iedereen Sony. De Japanners hebben lang zitten slapen op cameragebied, maar winnen terrein op Nikon en Canon. Sony ontwikkeld zich technologisch gezien veel sneller dan de twee oudjes in deze industrie en laat kwalitatief niets meer te wensen over. Klanten van Bol.com lijken dit ook in te zien en zorgen ervoor dat Sony met haar Alpha A6000 Zwart + 16-50mm systeemcamera op een stevige tweede plaats staat.

Koop hier de Sony Alpha A6000 Zwart + 16-50mm OS

1. Canon Powershot G7 X Mark II

Aan top staat wederom een Canon Powershot. En daarmee sluiten Canon en Sony Nikon buiten deze top 3. De Canon Powershot G7 X Mark II is een compactcamera die ideaal is voor iedereen die vlogt en graag selfies schiet. Ook op deze camera zit momenteel een cashback van 25 euro.

Koop hier de Canon Powershot G7 X Mark II

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.