Google Home werkt met 5.000+ smart apparaten

Google Home komt langzaam aan naar Nederland. Via grijze import zijn de speakers al te bestellen en in het Engels te gebruiken. En dat is maar goed nieuws ook. Inmiddels kent Google Home al 5.000+ slimme apparaten al blijven er notoire weigeraars als Dyson.

De strijd tussen Amazon en Google is fel. De goedkoopste speakers gaan onder de kostprijs weg in de hoop de huizen te veroveren. Amazon wil de belangrijkste speler zijn in de landen waar het ook een webwinkel heeft terwijl Google gewoon jouw hele digitale leven in kaart wilt blijven brengen.

Toch heeft Google nog een enorme achterstand als het gaat om de ondersteuning van apparaten. Ontwikkelaars van slimme apparaten lijkten nog steeds eerst Amazon ondersteuning klaar te willen hebben om daarna een keer met Google aan de slag te gaan.

Zo kregen we zelfs van Jake Dyson te horen dat ze Google Home ondersteuning echt nog niet op de agenda hebben staan terwijl ze Amazon wel ondersteunen. En ook Sonos roept al heel lang Google Home op haar speaker te zetten terwijl vooralsnog alleen Amazon Alexa er op werkt. Ondertussen probeert Amazon de samenwerking met Nest op zoveel mogelijk fronten moeilijk te maken. Er ligt dus nog wat werk voor Google.

Google Home kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Google Home kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com