GadgetGear.nl

Google Home werkt met 5.000+ smart apparaten

Google Home komt langzaam aan naar Nederland. Via grijze import zijn de speakers al te bestellen en in het Engels te gebruiken. En dat is maar goed nieuws ook. Inmiddels kent Google Home al 5.000+ slimme apparaten al blijven er notoire weigeraars als Dyson.

De strijd tussen Amazon en Google is fel. De goedkoopste speakers gaan onder de kostprijs weg in de hoop de huizen te veroveren. Amazon wil de belangrijkste speler zijn in de landen waar het ook een webwinkel heeft terwijl Google gewoon jouw hele digitale leven in kaart wilt blijven brengen.

Toch heeft Google nog een enorme achterstand als het gaat om de ondersteuning van apparaten. Ontwikkelaars van slimme apparaten lijkten nog steeds eerst Amazon ondersteuning klaar te willen hebben om daarna een keer met Google aan de slag te gaan.

Zo kregen we zelfs van Jake Dyson te horen dat ze Google Home ondersteuning echt nog niet op de agenda hebben staan terwijl ze Amazon wel ondersteunen. En ook Sonos roept al heel lang Google Home op haar speaker te zetten terwijl vooralsnog alleen Amazon Alexa er op werkt. Ondertussen probeert Amazon de samenwerking met Nest op zoveel mogelijk fronten moeilijk te maken. Er ligt dus nog wat werk voor Google.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten