GadgetGear.nl

Gerucht: HTC Genesis wordt een VIVE gaming smartphone

HTC heeft dan wel een groot deel van haar mobiele tak aan Google verkocht, het bedrijf blijft naar manieren zoeken om op te vallen. De HTC Genesis smartphone moet nu meeliften op het succes van de HTC VIVE VR headsets.

Bij evleaks hebben ze de website tijdig gespot inclusief de video die er op draaide om de HTC Genesis smartphone te teasen. Kennelijk was alleen de achterkant zichtbaar, maar dit was genoeg voor evleaks om even een screenshot van te maken.

Het produceren van een HTC VIVE Android smartphone zou betekenen dat het toestel mogelijk met een VR headset zal worden verkocht. Wellicht iets als de Samsung Gear VR waar de smartphone in moet, of meer iets zoals de Oculus Go waarbij alle brains toch weer in de smartphone zitten.

De naamgeving van het toestel is ook interessant. Niet alleen vanuit het perspectief van de bijbel. SEGA’s meest bekende spelcomputer kreeg ook de naam Genesis mee. Het zou een subtiele verwijzing kunnen zijn dat HTC dus een gaming phone op de markt brengt. Daarmee zou het merk direct de concurrentie aan gaan met de Xiaomi Black Shark en de Razer Phone. Een strijd die het best weleens zou kunnen winnen.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten