Het lijkt erop dat Apple zich steeds meer in een content bedrijf probeert te transformeren. Zo zou Apple volgens geruchten interesse hebben om de grote Amerikaanse uitgever Condé Nast over te nemen.

Condé Nast is uitgever van publicaties als Wired, Vogue, Ars Technica, GQ, Vanity Fair, The New Yorker en nog veel meer. Hoewel het bedrijf het financieel niet heel ruim heeft, heeft het al laten weten geen interesse te hebben in een overname door bijvoorbeeld Apple. Het bedrijf wil op eigen kracht met de huidige verliezen omgaan. Apple zou met de overname echter tijdschriften op abonnement basis kunnen aanbieden zoals het nu ook al doet met muziek en films.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.