Arjan Olsder
Arjan Olsder

AOC komt met nieuwe 1ms snelle FreeSync monitor

Met haar nieuwe processortechniek is AMD weer helemaal hot, dus ook de AMD Radeon GPU’s. Reden genoeg voor AOC om opnieuw een snelle FreeSync monitor in de markt te zetten. De AOC G2590FX is daarmee helemaal op gamers gericht.

De AOC G2590FX is een Full HD 1920×1080 monitor met een snelheid van 114Hz. Met behulp van AMD FreeSync worden de verversingssnelheid van de monitor en de GPU in de computer zo goed mogelijk op elkaar afgestemd.

Qua design en specificaties valt de AOC G2590FX in de G90 series van het merk. De monitor is dan ook uitgevoerd met een 24,5 inch TN paneel en een helderheid van 400 cd/m2 en een kijkhoek van 170/160. De monitor is aan drie kanten randloos om een opstelling met meerdere monitoren mogelijk te maken. Om deze reden zit er ook een VESA 100×100 aansluiting op de monitoren.

Beschikbaarheid

De AOC G2590FX gaat €249 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.