"}
Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nieuwe renders LG G7 ThinQ laten flinke inkeping zien

Waar Huawei eerder dit jaar nog heel slim uitlegde dat een smallere inkeping in een display meer ruimte geeft voor notificaties, krijgt de LG G7 ThinQ een flinke inkeping mee in haar display.

Vorig jaar zette de LG G6 de trend in 18:9 displays. Dit jaar lijkt het Koreaanse merk qua display juist achter de markt aan te lopen. Toch heeft LG er niet voor gekozen om de vingerafdrukscanner onder het display van de LG G7 ThinQ te zetten, zoals Huawei dit heeft gedaan… en daar zijn we best blij mee.

Nieuw in het ontwerp van de LG G7 ThinQ is een vierde knop op de zijkant. Op enige afstand van de andere knoppen. Net als bij Samsung’s Galaxy S8 en Galaxy S9 toestellen, zal het hier om een knop gaan om de slimme assistent van LG te gebruiken. In LG’s geval is dit natuurlijk niet Bixby, maar ThinQ. ThinQ is een variant op basis van Google Assistant en die samenwerking zou weleens heel positief uit kunnen pakken. Maar dat ontdekken we later dit jaar.

Welke chipset en Android versies op deze smartphone gevonden kunnen worden is nog onbekend. Ongetwijfeld zal het een Android Oreo toestel zijn. Qua chipset koos LG vorig jaar bewust niet voor een vlaggenschip chipset. Een gewaagde zet die toch een heel goed toestel opleverde.

Verder zien we op de renders van Evan Blass weinig bijzonderheden. Een dubbele camera is wederom aanwezig net als laser autofocus en voor lijkt slechts één camera aanwezig te zijn. Maar de kans dat gezichtsherkenning ontbreekt is erg klein. Zelfs aan een hoofdtelefoonaansluiting is gedacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.