Nest introduceert de Nest Cam IQ buitencamera

Nest Cam IQ kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Nest heeft deze week opnieuw een IP camera voor buiten gepresenteerd. Ditmaal is het de Nest Cam IQ. De camera volgt op de Nest Cam IQ van 11 maanden geleden en is dus buiten te gebruiken.

De Nest Cam IQ series is belangrijk omdat deze in staat is om binnengekomen beelden te analyseren. Zo weer de camera of het een mens ziet, of een kat. De camera kan zelfstandig zoomen en mensen in beeld volgen. Op basis van de beeldanalyses, kan de camera ook slimme notificaties afsturen naar de eigenaar. Heb je een Nest Aware abonnement, zal de camera zelfs haar best doen om de personen in beeld de identificeren.

Het geheim zit hem in de opbouw van de camera. Hier ligt bijvoorbeeld een 4K beeldsensor in. Daarvan wordt een veel lagere resolutie gebuikt waardoor de camera in totaal 12x kan inzoomen met een bruikbaar beeld. Het eindresultaat is een Full HD stream. Beelden worden AES 128-bit versleuteld.

Beschikbaarheid

De nieuwe Nest Cam IQ Outdoor is nu te koop voor €379.

Nest Cam IQ kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram