GadgetGear.nl

Nest introduceert de Nest Cam IQ buitencamera

Nest heeft deze week opnieuw een IP camera voor buiten gepresenteerd. Ditmaal is het de Nest Cam IQ. De camera volgt op de Nest Cam IQ van 11 maanden geleden en is dus buiten te gebruiken.

De Nest Cam IQ series is belangrijk omdat deze in staat is om binnengekomen beelden te analyseren. Zo weer de camera of het een mens ziet, of een kat. De camera kan zelfstandig zoomen en mensen in beeld volgen. Op basis van de beeldanalyses, kan de camera ook slimme notificaties afsturen naar de eigenaar. Heb je een Nest Aware abonnement, zal de camera zelfs haar best doen om de personen in beeld de identificeren.

Het geheim zit hem in de opbouw van de camera. Hier ligt bijvoorbeeld een 4K beeldsensor in. Daarvan wordt een veel lagere resolutie gebuikt waardoor de camera in totaal 12x kan inzoomen met een bruikbaar beeld. Het eindresultaat is een Full HD stream. Beelden worden AES 128-bit versleuteld.

Beschikbaarheid

De nieuwe Nest Cam IQ Outdoor is nu te koop voor €379.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten