Hoewel Sony TV’s produceert, dus ook monitoren zou kunnen produceren, is het Japanse merk nooit echt in die markt gestapt. Toch voelt het wat onwennig dat juist LG nu een serie monitoren mag produceren die in licentie zijn voor de PS4.

In de tijd van de homecomputer was Sony nog heel groot in het produceren van hoogwaardige computermonitoren. Maar toen Sony de productie van Vaio desktop PC’s beëindigde, stopte ook het avontuur op de monitorenmarkt. Met de samenwerking die nu met LG tot stand is gekomen, kunnen we veilig zetten dat Sony echt geen reden meer heeft om terug te keren op de markt.

LG pakt meteen groots uit om deze samenwerking te vieren. Onder het label ZOWIE RL e-Sports plaatst het meteen vijf 16:9 monitoren in de markt. De monitoren zijn gemaakt om met zo min mogelijk lag de games op het beeld te zetten. Een beeldverbeteraar zorgt er ook nog voor dat doelwitten beter van de achtergrond te onderscheiden zijn zodat gamers met een ZOWIE RL e-Sports een voorsprong krijgen. Tenslotte zorgt de Black eQualizer er voor dat gamers meer zien in donkere stukken van een game.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.