GadgetGear.nl

Leagoo onthult de Leagoo S9 Pro en Leagoo S10

Budget Android smartphonebouwer leagoo heeft weer eens van zich laten horen. Het bedrijf lijkt nu de aanval op Huawei te openen met haar Leagoo S10. Deze krijgt drie camera’s aan boord.

De Leagoo S10

De Leagoo S10 krijgt dus een driedubbele camera, net als we op de Huawei P20 Pro hebben gezien. Wat de camera’s precies kunnen, heeft Leagoo nog niet gecommuniceerd. Daar Leagoo doorgaans erg laag geprijsd is, verwachten we geen serieuze concurrent voor de Huawei P20.

Wat ook opvalt is dat het display van de Leagoo S10, is dat we bovenin alleen nog een camera zien. Hierdoor is de inkeping van de Leagoo S10 één van de kleinste die we tot nu toe hebben gezien. Hoe Leagoo de andere sensoren positioneert is nog wat onduidelijk. Waarschijnlijk in de dikke rand onderaan het toestel.

De Leagoo S10 krijgt in ieder geval een 6 inch display en twee uitvoeringen. Een 6Gb/128GB en 8GB/256GB uitvoering. Ook suggereert het bedrijf dat deze Android smartphone een vingerafdrukscanner onder het display krijgt.

De Leagoo S9 Pro

Met de Leagoo S9 Pro (tweede toestel) krijgt ook die serie uitbreiding. Het nieuwe model met inkeping bovenin het display krijgt een 6,18 inch display mee en draait op de MediaTek MT6763 chipset. Het toestel krijgt 4GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten