Juke introduceert nieuwe functies in de strijd tegen Spotify

Wil je al kleine streamer opboksen tegen het grote Spotify, moet je van goede huizen komen. Al jaren sluimerde Juke rond, maar wist de streamer buiten de schappen van de MediaMarkt weinig impact te maken. Samen met Talpa heeft MediaMarkt een aantal nieuwe, innovatieve functies gekregen.

Hoewel Juke al in 2006 werd geïntroduceerd, is het platform pas in 2017 de samenwerking aan gegaan met het Nederlandse Talpa om een unieke beleving voor de Nederlandse markt te lanceren.

De Nederlandse versie van Juke bevat de digitale radiostations die onder Talpa vallen. Het is mogelijk radio-uitzendingen op een later moment terug te luisteren. Ook is het mogelijk om muziek tijdens een uitzending direct naar jouw playlist te sturen.

Juke laat bekende personen uit de muziekindustrie en bekende merken ook eigen playlists publiceren. Zo kun je naar de playlist van Maan, Lina Edwin Evers etc luisteren.

De radiozenders van Talpa zijn al gratis te beluisteren en zitten ook in het gratis deel van de Juke app.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram