GadgetGear.nl

Jaga introduceert een radiator van Soja

Bij Jaga blijven ze innovatief nadenken over de traditionele radiator. Toch is de laatste creatie van het merk wel heel bijzonder. De nieuwste Jaga radiator is ontwikkeld op basis van Soja, het niet eetbare deel ervan.

Wereldwijd wordt enorm veel soja gebruikt. Niet alleen voor vegetariërs, maar ook om beesten te voeden voor niet-vegetariërs. Niet alle delen van de Soja zijn geschikt om te eten. Jaga is de onbruikbare delen gaan gebruiken om deze nieuwe radiator te ontwikkelen.

Om het paneel voor de nieuwe radiator te maken, lijken de niet-eetbare delen van de Soja op elkaar geperst te worden. Hierdoor ontstaat een uniek patroon en een warme kleur voor aan de muur. Jaga noemt de radiator dan ook de Kirei. Kirei is Japans voor zuiver en mooi.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten