Bij Jaga blijven ze innovatief nadenken over de traditionele radiator. Toch is de laatste creatie van het merk wel heel bijzonder. De nieuwste Jaga radiator is ontwikkeld op basis van Soja, het niet eetbare deel ervan.

Wereldwijd wordt enorm veel soja gebruikt. Niet alleen voor vegetariërs, maar ook om beesten te voeden voor niet-vegetariërs. Niet alle delen van de Soja zijn geschikt om te eten. Jaga is de onbruikbare delen gaan gebruiken om deze nieuwe radiator te ontwikkelen.

Om het paneel voor de nieuwe radiator te maken, lijken de niet-eetbare delen van de Soja op elkaar geperst te worden. Hierdoor ontstaat een uniek patroon en een warme kleur voor aan de muur. Jaga noemt de radiator dan ook de Kirei. Kirei is Japans voor zuiver en mooi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.