GadgetGear.nl

Gerucht: Verkopen Apple Homepod vallen tegen

Met de Apple HomePod brengt Apple Siri het huis binnen. En natuurlijk doet Apple dat meteen met een top design, top geluid en een top prijskaartje. Toch zouden de verkopen tegenvallen.

Het gerucht lijkt uit Taiwan te kopen waar de leverancier zou zijn gevraagd de productie terug te schroeven. Het Taiwanese bedrijf Inventec is verantwoordelijk voor de productie van de Apple HomePod speakers.

In februari ging de HomePod in de verkoop in de VS waarbij Apple een flinke verkoop verwachtte. Aanvankelijk was 10% van de verkochte slimme speakers een Apple HomePod. Dat liep al snel terug naar vier procent.

Bloomberg verwacht dat de tegenslag in de verkopen onder anderen werd veroorzaakt doordat de speaker te laat was om onder de kerstboom te liggen. Daarnaast kent de HomePod geen goedkopere uitvoeringen. Er is alleen de speaker van $349. De goedkoopste speakers van Amazon en Google zijn 90% goedkoper. De duurste zo’n 60%. Daarnaast beperkt de HomePod zich tot Apple Music, dus met Spotify heb je er ook niets aan. Dit wordt ook wel vendor lock-in genoemd.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten