GadgetGear.nl

Apple is gestopt met Apple AirPort routers

Er zat al een tijdje geen beweging meer in; het assortiment AirPort netwerkproducten van Google. Ooit werd de serie gelanceerd om netwerkproducten mooi en vooral gebruiksvriendelijk te maken.

Toch leek Apple nooit echt een groot marktaandeel te veroveren. Gebruiksvriendelijkheid leek niet het primaire argument om een router aan te schaffen. Bereik, stabiliteit en snelheid wel. Daarop bleven andere merken innovatie op innovatie stapelen. Zeker sinds de komst van Mesh netwerk producten bleef het stil aan de kant van Apple.

Apple heeft Engadget laten weten te zijn gestopt met de doorontwikkeling van de serie en met de massaproductie. De huidige generatie AirPort Express, AirPort Extreme en AirPort time Capsule stamt uit 2013. Deze blijft in de verkoop zolang er nog voorraden zijn. Ook zal Apple de producten voorlopig blijven patchen om de veiligheid te garanderen.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten