Xiaomi komt met betaalbare, mobiele laserprojector

Het Chinese Xiaomi is bezig met haar plannen om Europa te veroveren. Dit gaan ze niet alleen met smartphones doen. Dit jaar brengen de Chinezen hun short-throw laserprojector naar onze winkelschappen.

Het gaat om een projector die gemaakt is voor 150 inch projecties. Door gebruik te maken van laserprojectie ontstaat er een contrast van 3.000:1 en een indrukwekkende 5.000 lumen. Zoals we vaker zien bij dit soort mobiele projectoren, draait er ook een Android besturingssysteem op. Ditmaal met een eigen grafische schil gemaand Mi TV. Android 8.0 Oreo zou de basis van het systeem worden.

Volgens Frandroid krijgt de projector een prijskaartje van €1.500. Dat is wat stevig voor een Xiaomi product, maar niet heel duur voor een projector met deze technologie aan boord. Via Chinese webwinkels is de Xiaomi Mi Laser Projector al wel te importeren, maar dan is hij al snel duurder dan de door Frandroid genoemde prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.