Het lijkt erop dat Samsung is begonnen aan de Europese uitrol van Android 8.0 Oreo. In Frankrijk zijn de eerste meldingen van Galaxy Note 8 bezitters die een firmware upgrade hebben ontvangen.

Met de upgrade krijgt het vlaggenschip dezelfde mogelijkheden als de Galaxy S8 en de Galaxy S8+ die in februari al op Android 8.0 overgingen. Onderdeel van Android 8.0 op de Galaxy Note is ook de Samsung Experience 9.0 UI. Daarmee krijgen Galaxy Note gebruikers ook hier in Nederland veel nieuwe mogelijkheden. Hoe snel de eerste Nederlanders de update gaan ontvangen is nog onbekend, maar de Europese uitrol is in ieder geval gestart.

Met de uitrol van de Samsung Galaxy S9 en Samsung Galaxy S9+ in volle gang, de updates voor de Galaxy S8, Galaxy S8+ en Galaxy Note 8 verwachten we dat het marktaandeel van Android 8.0 Oreo snel zal stijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.