Groot nieuws voor smartphone liefhebbers in Nederland. Vandaag start de verkoop van de Galaxy S9 (review later vanmiddag) en de Galaxy S9+. Daarnaast start Sony de pre-order voor de Xperia XZ2 en Xperia XZ2 Compact.

Samsung Galaxy S9 en S9+

Zit je nog te twijfelen tussen de Samsung Galaxy S9 en de Galaxy S9+, dan is het handig om te weten dat het verschil niet alleen in het formaat van het display zit. De S9+ beschikt ook nog over een telezoom lens. De hoofdcamera’s zijn hetzelfde.

Samsung legt veel focus op de camera. Zoals je in onze review zal lezen is er voor de rest niet zo gek veel veranderd. Ja hij is sneller en ja er zijn wat aanpassingen in de software. Maar… niets wereldschokkends. De toestellen gaan €849 een €949 kosten. Beiden komen met een AKG in-ear hoofdtelefoon.

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact

Sony start vandaag de pre-order voor een vergelijkbare set smartphones. De XZ2 en de XZ2 Compact. Deze vlaggenschepen van Sony leveren ook vrijwel dezelfde hardware op twee verschillende formaten. De toestellen van Sony zijn wel een tikje goedkoper met prijskaartjes van €799 en €599. Waar Samsung op haar eigen chipset draait, draait Sony op de gloedhageltjenieuwe Qualcomm Snapdragon 845 chipset die ook in de Amerikaanse versie van de Galaxy S9 series zit. Daarbij geeft Sony in de pre-order nog een WH-1000XM2 on-ear hoofdtelefoon weg a €380.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.