GadgetGear.nl

Philips komt met nieuwe Philips SpeedPro Max steelstofzuiger

Dat Phillips blijft innoveren blijkt wel uit hun nieuwste zakloze en snoerloze stofzuiger: de Philips SpeedPro Max steelstofzuiger.

De nieuwe SpeedPro Max van Philips is dé uitkomst in drukke levens waarin stofzuigen niet te veel tijd mag kosten. Haal met de SpeedProMax de snelle steelstofzuiger met 360°-mondstuk in huis en houd tijd over voor leuke dingen. Het 360°-mondstuk neemt met iedere beweging, zelfs achterwaarts en in hoeken, nog meer stof en vuil op en is geschikt voor alle typen vloeren. Wisselen is dus niet meer nodig! Daarnaast zorgt de PowerCyclone 8-technologie – Philips’ krachtigste technologie voor stofzuigers zonder zak – voor langdurigere en grotere zuigkracht. De SpeedPro Max biedt tot wel 65 minuten schoonmaakplezier voordat hij weer moet worden opgeladen.

 

Met de Philips SpeedPro Max FC6822/01 steelstofzuiger haal je de snelste manier van snoerloos schoonmaken in huis. Met iedere beweging neemt het 360 graden mondstuk stof en vuil op, zelfs achterwaarts en in hoeken. Deze Philips steelstofzuiger is geschikt voor alle typen vloeren, zodat wisselen van het mondstuk niet nodig is. Met de krachtige PowerBlade-motor en de hoogwaardige 25.2V Li-ion batterij maak je tot wel 65 minuten krachtig en zonder onderbrekingen schoon.

 

De Philips SpeedPro Max steelstofzuiger. Beschikbaar vanaf maart 2018 voor een adviesverkoopprijs vanaf €379,99.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com

Reageren

Jeroen

Jeroen: Redacteur op het gebied van Games, Gadgets en alles wat in en rond de keuken te vinden is.

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten