Dat Phillips blijft innoveren blijkt wel uit hun nieuwste zakloze en snoerloze stofzuiger: de Philips SpeedPro Max steelstofzuiger.

De nieuwe SpeedPro Max van Philips is dé uitkomst in drukke levens waarin stofzuigen niet te veel tijd mag kosten. Haal met de SpeedProMax de snelle steelstofzuiger met 360°-mondstuk in huis en houd tijd over voor leuke dingen. Het 360°-mondstuk neemt met iedere beweging, zelfs achterwaarts en in hoeken, nog meer stof en vuil op en is geschikt voor alle typen vloeren. Wisselen is dus niet meer nodig! Daarnaast zorgt de PowerCyclone 8-technologie – Philips’ krachtigste technologie voor stofzuigers zonder zak – voor langdurigere en grotere zuigkracht. De SpeedPro Max biedt tot wel 65 minuten schoonmaakplezier voordat hij weer moet worden opgeladen.

 

Met de Philips SpeedPro Max FC6822/01 steelstofzuiger haal je de snelste manier van snoerloos schoonmaken in huis. Met iedere beweging neemt het 360 graden mondstuk stof en vuil op, zelfs achterwaarts en in hoeken. Deze Philips steelstofzuiger is geschikt voor alle typen vloeren, zodat wisselen van het mondstuk niet nodig is. Met de krachtige PowerBlade-motor en de hoogwaardige 25.2V Li-ion batterij maak je tot wel 65 minuten krachtig en zonder onderbrekingen schoon.

 

De Philips SpeedPro Max steelstofzuiger. Beschikbaar vanaf maart 2018 voor een adviesverkoopprijs vanaf €379,99.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.