Arjan Olsder
Arjan Olsder

HTC introduceert de HTC Desire 12 en Desire 12+

Uit Taiwan komen deze lente twee nieuwe Android smartphones. De HTC Desire 12 en HTC Desire 12+ richten zich weer op high-end design tegen een relatief lage prijs.

Binnen de Android versie die HTC op de smartphones zet, krijg je onder anderen toegang tot Swipe Anywhere. Een aanpassing aan Android waardoor je altijd sneller naar jouw belangrijkste apps kunt. Met HTC Sense Companion krijg je onder anderen een slimme alarmfunctie die rekening houdt met jouw agenda.

De toestellen lijken aan de achterkant van glas gemaakt, maar HTC heeft voor acrylglas gekozen, wat gewoon plastic is. Gezien de bollende vorm is het dus nog even afwachten dat deze keuze qua krasgevoeligheid doet. Het is in ieder geval een gewaagde zet van het merk.

Voor selfie liefhebbers is er goed nieuws. HTC rust beide toestellen uit met een LED flitser aan de voorkant van het toestel.

HTC Desire 12

De HTC Desire 12 is uitgerust met een 5,5 inch display met een 18:9 verhouding. Het toestel heeft een 13 megapixel camera meegekregen.

HTC Desire 12+

De HTC Desire 12+ mag echt gezien worden als het grote broertje van de HTC Desire 12. Zo krijg je nu een 6 inch display. De 13 megapixel camera wordt uitgebreid met een tweede camera om bokeh effecten mogelijk te maken.

Beschikbaarheid

De HTC Desire 12 ligt vanaf eind april in de winkel voor €199. Gelijktijdig volgt ook de HTC Desire 12+ voor €249.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.