GadgetGear.nl

.holland domein gelanceerd met Kim Holland

Onze sponsoren van WebsiteNazorg.nl wezen ons vandaag op een wel heel leuke stunt van Mijndomein. De host trapt de registratie van het .holland domein af met Kim.Holland.

De oerhollandse portnoster is de eerste die mag stralen met het nieuwe domein. Uiteraard mag het aan platte grappen niet ontbreken in haar mening over het domein.

“Een .holland is makkelijk te vinden en is gelijk internationaal”, aldus Kim. “En ja, brutaal als ik ben heb ik Mijndomein gevraagd hoe ze het zouden vinden om met een .holland-domeinnaam te komen. Ze waren gelijk enthousiast en stelden voor dat ik er dan het boegbeeld van zou worden. Dat sprak mij enorm aan. PuntHolland, om overal te ‘komen’.”

De vraag is natuurlijk wel of het domein ook echt gaat werken. .nl is al jaren heel herkenbaar en vooral vlot in te tikken. Net als .frl. Een .amsterdam snappen we ook nog wel, vooral voor lokale dienstverleners. Maar .holland als volwaardig alternatief voor .nl moet zich echt nog bewijzen.

Vanaf april starten de voorregistraties voor .holland domeinen, dus ja, het kan ook een hele goede 1 april grap zijn van mijndomein. De kosten om een dergelijk domein te registreren liggen rond de $185.000.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten