GadgetGear.nl

Facebook ontwikkelaars krijgen bepekte toegang tot pagina’s

Het lijkt erop dat Facebook actie aan het ondernemen is na het privacy schandaal. De afgelopen tijd kwam Facebook vol in het nieuws doordat Camebridge Analytica enorme hoeveelheden gegevens van gebruikers misbruikte om verkiezingen te beïnvloeden.

Ontwikkelaars melden ons nu dat Facebook de toegang tot Facebook pagina’s heeft beperkt. Apps die al toegang hebben blijven deze houden, maar nieuwe apps kunnen tijdelijk geen verbinding meer met Facebook pagina’s maken. Dit totdat Facebook aanpassingen aan haar systeem heeft gemaakt.

“We are currently pausing app review, which means there will be no new bots/experiences added to the platform while we review our policies and make necessary adjustments.”

Facebook heeft nog niet aangegeven hoe lang de beperkingen gelden, maar enkele weken zou aannemelijk zijn.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten