GadgetGear.nl

Facebook ontwikkelaars krijgen bepekte toegang tot pagina’s

Het lijkt erop dat Facebook actie aan het ondernemen is na het privacy schandaal. De afgelopen tijd kwam Facebook vol in het nieuws doordat Camebridge Analytica enorme hoeveelheden gegevens van gebruikers misbruikte om verkiezingen te beïnvloeden.

Ontwikkelaars melden ons nu dat Facebook de toegang tot Facebook pagina’s heeft beperkt. Apps die al toegang hebben blijven deze houden, maar nieuwe apps kunnen tijdelijk geen verbinding meer met Facebook pagina’s maken. Dit totdat Facebook aanpassingen aan haar systeem heeft gemaakt.

“We are currently pausing app review, which means there will be no new bots/experiences added to the platform while we review our policies and make necessary adjustments.”

Facebook heeft nog niet aangegeven hoe lang de beperkingen gelden, maar enkele weken zou aannemelijk zijn.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten