Het lijkt erop dat Facebook actie aan het ondernemen is na het privacy schandaal. De afgelopen tijd kwam Facebook vol in het nieuws doordat Camebridge Analytica enorme hoeveelheden gegevens van gebruikers misbruikte om verkiezingen te beïnvloeden.

Ontwikkelaars melden ons nu dat Facebook de toegang tot Facebook pagina’s heeft beperkt. Apps die al toegang hebben blijven deze houden, maar nieuwe apps kunnen tijdelijk geen verbinding meer met Facebook pagina’s maken. Dit totdat Facebook aanpassingen aan haar systeem heeft gemaakt.

“We are currently pausing app review, which means there will be no new bots/experiences added to the platform while we review our policies and make necessary adjustments.”

Facebook heeft nog niet aangegeven hoe lang de beperkingen gelden, maar enkele weken zou aannemelijk zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.