GadgetGear.nl

eBook abonnement van Bol en Kobo blijkt succesvol

Boeken lezen voor een vast bedrag per maand. Het Netflix model, maar dan voor eBooks. Dat is het Kobo Plus abonnement voor gebruikers van de Kobo eReaders. De dienst blijkt zeer succesvol.

Sinds de lancering een jaar geleden hebben 125.000 mensen het abonnement uitgeprobeerd. Maar liefst 75% van de lezers maakt de na de testperiode de overstap naar een betaald abonnement. Komend jaar willen Bol.com en Kobo het aantal gebruikers met nog eens 50% laten groeien. 60% van de gebruikers heeft voor het Kobo Plus abonnement nooit een eBook gekocht bij Bol.com of Kobo.

Kobo geeft ook aan dat de nieuwe abonnementen er voor zorgen dat er minder illegale eBooks worden gelezen. Hierdoor krijgen auteurs van boeken toch een beloning. Het aanbod van eBooks dat Kobo en Bol.com in het abonnement aanbieden is bovendien gegroeid naar 200.000 titels. Bij de lancering zaten er slechts 18.000 titels in het abonnement.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten