GadgetGear.nl

Apple vraagt patent aan voor face unlock in wearables

Sommige dingen zijn zo logisch dat het een verrassing is dat ze nog niet eerder gepatenteerd zijn. Zo ook face unlock voor wearables. Apple heeft onlangs een patent aangevraagd voor precies dit.

Momenteel is de beveiliging van de Apple Watch veel beter dan die van Android. Wanneer de Apple Watch wordt afgedaan, moet jij je als gebruiker opnieuw identificeren. Dit is een erg lastig proces. Gezien een vingerafdrukscanner op het kleine oppervlak geen optie is, zoekt Apple het elders.

De tech gigant heeft nu een patent ingediend om Face Unlock in haar Apple Watch te kunnen integreren. De camera’s voor face unlock zijn veel kleiner en de Apple Watch zou de processorkracht van de iPhone kunnen gebruiken om de authenticatie uit te kunnen voeren. Zo hoef je alleen nog maar naar de Apple Watch te kijken om in te loggen.

Via Patently Apple.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten