Uitrol Android 8.0 voor OnePlus 5T van start

OnePlus 5T Sandstone White Moodshot

Deze week is OnePlus begonnen met de uitrol van Android 8.0 voor de OnePlus 5T. De release van de nieuwe Android versie volgt vlot op die van de OnePlus 5 die in de zomer van 2017 het levenslicht zag.

Met de vlotte uitrol laat OnePlus zien dat het haar fans duidelijk volgt en niet al te lang afwacht met de updates. Naast Android 8.0 krijg je van OnePlus ook OxygenOS 5.2 op jouw smartphone. OxygenOS is de grafische schil die OnePlus over Android heen legt.

OnePlus heeft geen enorme wijzigingen doorgevoerd. Wat dat betreft blijft OxygenOS de oorspronkelijke Android versie nauw volgen. Zo krijgen we wel een nieuw Quick Settings menu en krijgt de launcher een update naar versie 2.2. Deze bevat onder anderen een adaptive modus voor het kalibreren van het display, maar ook de CPU patch van december. De gallery app krijgt nu een maps tab zodat je kunt zien waar je allemaal foto’s hebt gemaakt en het alarm krijgt een kalenderfunctie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.