GadgetGear.nl

Twitter stopt met haar MacOS app

Het zit erop voor MacOS gebruikers. De officiële Twitter app zal binnenkort niet meer worden ondersteund. Na een periode van matige ondersteuning, trekt Twitter de handen van het project af.

De officiële Twitter app ontstond na de overname van Tweetie. Over de jaren die volgden, wist Twitter de app niet goed te onderhouden. De score op de MacOS App Store daalde naar een 1,7. Een groot gemis lijkt het dus niet te zijn.

Twitter heeft het downloaden van de app al onmogelijk gemaakt. De officiële ondersteuning stopt over een maand.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten