GadgetGear.nl

Razer Chroma en Philips Hue nu te koppelen

Als gamer wil je natuurlijk de ultieme gamebeleving in jouw gameroom. Niet alleen met premium hardware van merken als Razer, maar ook met bijbehorende sfeerverlichting. Philips Hue en Razer zetten de volgende stap.

Hoewel Razer Chroma relatief dominant is als verlichtingssysteem voor gaming rigs, is Philips Hue vooral heel dominant in huis. Vanaf nu zijn de twee systemen aan elkaar te koppelen. Zet je jouw gaming PC aan, verleng je de Chroma ervaring door het hele huis.

Gamers met Razer hardware kunnen simpelweg de Razer Synapse 3 software downloaden. In die software kan Razer Synapse worden gekoppeld aan Hue. Zodra de twee elkaar kennen, kun je een nieuwe entertainment groep aanmaken.

Let op, je moet hiervoor wel de juiste Philips Hue hub hebben. De oude V1 hubs zijn rond en bieden geen entertainment ondersteuning. Daarvoor moet je de V2 hub hebben. Die is vierkant met ronde hoeken.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten