Razer Chroma en Philips Hue nu te koppelen

Philips Hue kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Als gamer wil je natuurlijk de ultieme gamebeleving in jouw gameroom. Niet alleen met premium hardware van merken als Razer, maar ook met bijbehorende sfeerverlichting. Philips Hue en Razer zetten de volgende stap.

Hoewel Razer Chroma relatief dominant is als verlichtingssysteem voor gaming rigs, is Philips Hue vooral heel dominant in huis. Vanaf nu zijn de twee systemen aan elkaar te koppelen. Zet je jouw gaming PC aan, verleng je de Chroma ervaring door het hele huis.

Gamers met Razer hardware kunnen simpelweg de Razer Synapse 3 software downloaden. In die software kan Razer Synapse worden gekoppeld aan Hue. Zodra de twee elkaar kennen, kun je een nieuwe entertainment groep aanmaken.

Let op, je moet hiervoor wel de juiste Philips Hue hub hebben. De oude V1 hubs zijn rond en bieden geen entertainment ondersteuning. Daarvoor moet je de V2 hub hebben. Die is vierkant met ronde hoeken.

Philips Hue kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events