GadgetGear.nl

De PocketSprite is een ultrakleine Game Boy

Altijd al een Game Boy aan je sleutelbos willen hebben hangen? Dan is de PocketPrite echt iets voor jou. Het lijkt één van de kleinste handheld consoles ter wereld te zijn met een volledig kleurendisplay.

Hoewel de PocketSprite erg klein is, is deze handheld tot grootse dingen in staat. Op het kleine kleurendisplay kunnen games van de originele Nintendo Game Boy, Nintendo Game Boy Color, Sega Gamegear en Sega Master System worden geëmuleerd.

De ultrakleine handheld beschikt met 128MB over een aardig stukje flash opslag. Gezien de games uit die tijd slechts enkele MB’s groot waren, kun je dus tientallen games op zak hebben. Het overzetten van games gebeurd via WiFi vanaf een PC of Mac. Waarschijnlijk wordt de console als een draadloze harddrive gezien.

Wil je ook een PocketSprite? De handheld zit momenteel in een crowdfunding actie. Het apparaat is dus nog niet te koop. Vanaf $45 doe je al mee.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten