Ook de Telegraaf stopt met Apple Watch

Het leek fantastisch, altijd het laatste nieuws om de pols. Toch lijkt het idee minder succesvol dan je zou denken. Na nu.nl en een aantal regionale omroepen, trekt ook de Telegraaf de stekker uit haar Apple Watch app.

Samen met nu.nl was De Telegraaf één van de eerste partijen die een nieuws app voor Apple Watch lanceerde. Hoewel De Telegraaf het lang heeft uitgehouden, is de krant er nu toch mee gestopt, zo ontdekte iCulture.

Als het gaat om algemeen, Nederlands nieuws, valt er niet heel veel meer te kiezen. De NOS en RTL Nieuws zijn de enige partijen die nog een Apple Watch app in de lucht houden.

De Telegraaf zit midden in dé overname door het Vlaamse Mediahuis. Onderdeel van de overname is ongetwijfeld het snoeien in de kosten. Een app sluiten zou daar een onderdeel van kunnen zijn. In ruil voor het missen van de Apple Watch functionaliteit, krijgt de Apple gebruiker wel ondersteuning voor het display van de iPhone X terug.

Apple Watch kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Apple Watch kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl