GadgetGear.nl

Ook de Telegraaf stopt met Apple Watch

Het leek fantastisch, altijd het laatste nieuws om de pols. Toch lijkt het idee minder succesvol dan je zou denken. Na nu.nl en een aantal regionale omroepen, trekt ook de Telegraaf de stekker uit haar Apple Watch app.

Samen met nu.nl was De Telegraaf één van de eerste partijen die een nieuws app voor Apple Watch lanceerde. Hoewel De Telegraaf het lang heeft uitgehouden, is de krant er nu toch mee gestopt, zo ontdekte iCulture.

Als het gaat om algemeen, Nederlands nieuws, valt er niet heel veel meer te kiezen. De NOS en RTL Nieuws zijn de enige partijen die nog een Apple Watch app in de lucht houden.

De Telegraaf zit midden in dé overname door het Vlaamse Mediahuis. Onderdeel van de overname is ongetwijfeld het snoeien in de kosten. Een app sluiten zou daar een onderdeel van kunnen zijn. In ruil voor het missen van de Apple Watch functionaliteit, krijgt de Apple gebruiker wel ondersteuning voor het display van de iPhone X terug.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten